Med Bohocoo drømmer jeg

Med Bohocoo drømmer jeg. 

Jeg elsker når sjæle og især min egen sjæl tillader sig at drømme. Med Bohocoo drømmer jeg om vi sammen kan inspirere verdenen. 

Så verdenen vokser, sprudler og blomstrer. En verden funderet i kærlighed, sandhed og kærlighed, fik jeg skrevet det.
I Nepal lærte Buddhismen mig endnu et begreb “Bodhicitta”. Hvilket betyder the awakened heart.
Lad os sammen være bærer af “Bodhicitta”. Bærer af sandhed og kærlighed. Lad os drømme, leve og elske. 

Mine smykker i Bohocoo er lavet med sandhed og kærlighed. De er sammensat af energigivende og omsorgsfulde krystalperler samt balanceskabende Sandalwood træperler. Mange bærer hovedet af Buddha. Mange af materialerne er købt med hjem fra min tur til Nepal. I Nepal bærer både buddistiske munke, nonner og Nepali-people en mala. En mala er disse smukke kæder de bærer, hvilket hjælper dem med at meditere og være tro mod deres essens. Perlerne i den enkeltes mala er nøje udvalgt og bærer på forskellige energier.

I dette Bohocoo univers ønsker jeg at dele disse visdomme fra Buddhismen og perlernes energier med dig. Må de gavne, pryde og glæde hos dig. Må vi være bærer af “Bodhicitta”.

Ydmyge tak. 

Bohocoo // Shera Lin

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra virksomhed  overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.