Beskrivelse

Letvægtsøreringe Hoops 3,5cm

Smukke lette hoops øreringe 

Disse fine guldbelagte hoops øreringe er hule indeni herved vejer de ingenting. Det er derfor de er nøje udvalgt i vores sortiment. Ligeledes kan de sidde tæt ind til øret og hermed skjule ørets hul til øreringen, hvilket jeg, Shera Lin, personligt finder behageligt, da jeg i mange år har båret tunge øreringe. De er kraftige at se på, hvilket givet et fedt boheme look.

 

Hoops øreringenes betydning for os & dig
Jeg, Shera Lin, elsker hoops øreringenes look. For mig står hoops øreringe som indbegrebet af bohemestilen. Boheme er et livsstilsudtryk som benyttes om kunstnere, digtere, sigøjnere og andre elskende sjæle som lever ubundet af normer og konventioner. Alle eksistenser med frie, skæve og unikke sjæle som lever i synergi med med vores filosofi om at være “en levende levende”. Derfor indgår hoops øreringene i flere afskygninger i vores produktportefolio. Vi er kvinder – Vi er “the wild flow’ers”. Vores sjæle elsker at elske. Vores hjerter er frie. De kalder os de levende levende.

 

Som gaveide
Dette er lidt mere fremtrædne øreringe pga deres flotte kraftige look, men det klæder de fleste kvinder, da de forsat er lette at bære og super feminine. 


Hvem er vi
Vi er Bohocoo. Bohocoo er vores brandnavn som udtales helt simpelt “bohoko”. Det opstod som en sammentrækning af Boho = Boheme og COO = Chief Operating Officer, som var designeren Shera Lins erhverv da virksomheden blev grundlagt i 2018. 

Bohocoo blev etableret af to ildsjæle Nikolaj & Shera Lin. Vi brænder for at smelte de to verdener sammen ligesom vi lavede sammentrækningen og pludseligt stod med vores brandnavn. Vi ser en styrke i at lade verdnerne komplimentere og styrke hinanden.
I vores navn ligger også budskabet om at vælge levevejen i livet hvor du vælger dit eget lederskab til, imens du husker nuets kraft, kærligheden og flow’et.

Således opstod dette passionerede univers af holistiske smykker og tilbehør skabt af hjertelighed så de kan bæres og gives med kærlighed.

Letvægts øreringe hoops 3,5cm

248,00 kr.

4 på lager

-
+

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra virksomhed  overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.