Beskrivelse

Guldbelagt “Elsket” halskæde & blomsterøreringe

I anledningen af morsdag “Sig det med guldbelagte blomster”

Dette er et smukt sæt af en lille fin og elegant guldbelagt halskæde med et indgraveret tag “Elsket” og et par smukke guldbelagte blomsterøreringe. Der medfølger et skriv om “Elsket” i indpakningen. 


Som gaveide
I stedet for at sende mor en buket blomster, så kan du sende hende guldbelagte blomster og en sød halskæde som siger netop det samme som blomster gør.


Hvem er vi
Vi er Bohocoo. Bohocoo er vores brandnavn som udtales helt simpelt “bohoko”. Det opstod som en sammentrækning af Boho = Boheme og COO = Chief Operating Officer, som var designeren Shera Lins erhverv da virksomheden blev grundlagt i 2018. 

Bohocoo blev etableret af to ildsjæle Nikolaj & Shera Lin. Vi brænder for at smelte de to verdener sammen ligesom vi lavede sammentrækningen og pludseligt stod med vores brandnavn. Vi ser en styrke i at lade verdnerne komplimentere og styrke hinanden.
I vores navn ligger også budskabet om at vælge levevejen i livet hvor du vælger dit eget lederskab til, imens du husker nuets kraft, kærligheden og flow’et.

Således opstod dette passionerede univers af holistiske smykker og tilbehør skabt af hjertelighed så de kan bæres og gives med kærlighed.

“Elsket” halskæde og blomsterøreringe

398,00 kr.

2 på lager

-
+

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra virksomhed  overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.