Beskrivelse

Energiarmbånd Herre

Verdens Bedste Far indgraveret herrearmbånd light

Dette flotte herrearmbånd bidrager med fokus, styrke, vækst, klarhed, visdom og sandhed. Det støtter bæreren i at blive bedre til modtage. Modtage alt det man fortjener af gode ting i livet. Ligledes fremmer den livsmod, lykke og kærlighed. Det bidrager med at nedbryde selvdestruktive tanker og øger håb, glæde og positivitet. 


Størrelsesguide

Armbåndet er fast i størrelsen, hvilket betyder det ikke kan justeres. Armbåndet fremgår som standard i 3 størrelser:

Medium 17cm (Dette er den mest almindelige størrelse)
Large 18cm
X-Large 19cm

Ønskes særlige størrelser herudover, kan I blot kontakte os herom, så laver vi en korrigeret størrelse efter ønske uden beregning. 


Som gaveide
Måske du giver den i gave og her er armbåndet rigtig godt, da det komplimenterer de fleste med sine gavnende energier. I centrum af armbåndet er perlen indgraveret med teksten “Verdens Bedste Far”. Energierne som perler repræsenterer kan læses om i folderen som medfølger. 

 

Håndlavet i Danmark med perler fra Himalaya
Der eksisterer kun få eksemplarer af hvert armbånd. De håndlaves i Danmark af perler som vi køber direkte hos vores perlemand Ashish som har en lille perlebutik sammen med hans familie i Nepal, Kathmandu.
 

Den holistiske oplevelse
Til alle energiarmbånd medfølger en folder som beskriver perlernes individuelle styrker og bidrag. Den fortæller ligeså hvorledes frekvenserne arbejder og hvordan energien er tilstede i armbåndet.

Derudover medfølger også en lille skøn og unik lykkesten. Slutteligt pakker vi æstetisk og bæredygtigt ind.


Hvor det hele startede
Vores energiarmbånd lagde fundamentet for hele vores forretning tilbage i vores spæde opstart. Her tog vores fantastiske kunder imod vores smykker med storm og det er til stadighed vores mest solgte og elskede produkter blandt vores unikke kunder.

Energiarmbånd – herre – Verdens Bedste Far armbånd light

498,00 kr.

2 på lager

  • Vælg størrelse

-
+

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra virksomhed  overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.