Beskrivelse

Energiarmbånd

Studenterarmbånd til mænd – navn og bidrag: Power – Ro – Udvikling

Dette studenterarmbånd bærer en guldbelagt cylinder med indgraveringen: 2024. Armbåndet bidrager med power og vækst. Det fremmer og støtter ham i at vokse og blive den han virkelig er. Både fysisk såvel mentalt og sjæleligt. Det er også den ultimative søvnsten, ikke at den gør bæreren træt men den hjælper med at etablere en givende søvn. Den bidrager til en rolig og harmonisk energi til både koncentration såvel meditation men også i situationer hvor ro kan gavne. Det styrker dit hjertechakra og afbalancerer samt regulerer vores interaktion med den ydre verden og hjælper med at styre, hvad bæreren omfavner og hvad han modstår. Det hjælper med at passe på bærerens energi. Det bidrager ligeså stærkt til at være der for en selv, ens sande jeg og ikke kun andre.



Størrelsesguide

Armbåndet er fast i størrelsen, hvilket betyder det ikke kan justeres. Armbåndet fremgår i standard størrelsen for M/L svarende til 17,5cm. 

Ønskes særlige størrelser herudover, kan I blot kontakte os herom, så laver vi en korrigeret størrelse efter ønske uden beregning. 


Som gaveide
I centrum af armbåndet findes vores guldbelagte cylinder med indgraveringen ”2024”. Det er således en oplagt gaveide og et flot armbånd som altid vil minde det unge menneske om året han afsluttede sin uddannelse. Det kunne være smukt om armbåndet blev givet nærmest som studenten også fik sin hue der midt på gangene efter en endt eksamen. Det er så særligt et øjeblik som fortjener at være mere end mindeværdig. Der medfølger en folder som beskriver armbåndets unikke energi så studenten forstår hvorfor armbåndet netop er givet og at det er givet med hjertelighed.

 

Håndlavet i Danmark med perler fra Himalaya
Der eksisterer kun få eksemplarer af hvert armbånd. De håndlaves i Danmark af perler som vi køber direkte hos vores perlemand Ashish som har en lille perlebutik sammen med hans familie i Nepal, Kathmandu.
 

Den holistiske oplevelse
Til alle energiarmbånd medfølger en folder som beskriver perlernes individuelle styrker og bidrag. Den fortæller ligeså hvorledes frekvenserne arbejder og hvordan energien er tilstede i armbåndet.

Derudover medfølger også en lille skøn og unik lykkesten. Slutteligt pakker vi æstetisk og bæredygtigt ind.


Hvor det hele startede
Vores energiarmbånd lagde fundamentet for hele vores forretning tilbage i vores spæde opstart. Her tog vores fantastiske kunder imod vores smykker med storm og det er til stadighed vores mest solgte og elskede produkter blandt vores unikke kunder.

Energiarmbånd – 2024 – herre – Power, ro & udvikling

398,00 kr.

2 på lager

-
+

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du at modtage information via e-mail vedrørende tilbud, tjenester, produkter eller begivenheder fra virksomhed  overensstemmelse med privatlivspolitik
Du kan til enhver tid afmelde dig via din onlinekonto eller linket “Afmeld” nederst i hver af vores e-mail-marketingkommunikation.